21 november 2007

helt utan förvarning...

är det nu dags att åka till USA i helgen!

Vi har jobbat intensivt, sovit lite och klagat mycket de senaste veckorna, men så kom den, dagen då vi hade final. förra torsdagen, efter nästan två dygn i skolan utan sömn, hade vi presentation av Detroitprojektet. gick blandat, lärarna pratade lite mindre japanska den här gången, men sa att i princip alla hade misslyckats med sina individuella projekt eftersom de inte gick ihop med gruppernas övriga projekt. menmen, japanerna firade ordentligt ändå medan vi gick hem och sov. sov halva fredagen.

Maja & Tomo arbetar hårt

modellbyggaren

Maja är tacksam

Hanachan poserar gladeligen


fredag kväll ordnade Roger (en annan svensk utbytesstudent) sittning där vi fick ställa upp och skämma ut oss inför japanerna genom att sjunga och härja, på riktigt svenskt maner.

helgen spenderades i övrigt med julhandlande och avslappning. välbehövligt båda två.

så, imorn åker vi till Tokyo för att på söndag flyga till Detroit. efter de två veckorna med workshop i Detroit blir det New York i en vecka för lite semester. skönt utan dess like, Ulrika och Pernilla ser dessutom fram emot att få komma bort lite från sina japsar (nissar även kallade) i grupperna och umgås med annat folk (helst trevliga spanjorer eller fransmän om Ulrika får bestämma).

love från de tre

1 kommentar:

Brian sa...

Kul! Avis på N.Y. Hoppas att ni får det bra!